Francesc M. Rotger, new director of the ILLENC

Marina Forteza

Avui la consellera de Cultura, Participació i Esports Fanny Tur ha designat a Francesc M. Rotger com a nou director de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC). Rotger és llicenciat en Geografia i Història, periodista i crític teatral. Ha col·laborat amb diversos mitjans com Diario 16, La Vanguardia, El Día de Baleares, Hierro, la SER, IB3, Gala, Temps moderns, Fan Teatre, Hamlet, Llegit, Descubrir el Arte o La Aventura de la Historia, entre d’altres. Ha coordinat el suplement de cultura Bellver de Diario de Mallorca i exerceix la crítica teatral al mateix periòdic, és corresponsal i membre del consell de redacció de Primer Acto i dirigeix i presenta l’espai de literatura Cotiledònia a Ona Mediterrània.

Ha estat actor, autor i tècnic de teatre i ha dirigit seccions, suplements i programes de cultura i llibres a premsa escrita, ràdio i televisió. Ha publicat llibres sobre teatre, literatura, art i història. Actualment és professor tutor del Centre Associat Illes Balears de la Universitat Nacional d’Educació a Distància dels graus de Història i de Història de l’Art i ha coordinat cicles de conferències i de projeccions i cursos per a la UNED, la UIB i d’altres institucions.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.