Open call for the international promotion of the Balearic audiovisual production

Marina Forteza

Avui s’ha obert el termini per presentar sol·licituds per a la línia de subvenció que dona suport a la projecció exterior de projectes audiovisuals de les Illes Balears, de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) i la Illes Balears Film Commission.

Es tracta d’una nova línia d’ajuts per contribuir a la internacionalització de l’audiovisual balear, que compta amb un pressupost anual de 160.000 €. Se subvencionaran plans d’exteriorització d’empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de les seves produccions mitjançant l’assistència a fires, mercats, festivals i fòrums de coproducció que es detallen a les bases. També s’inclouen jornades de formació, tallers i conferències relacionats amb el sector audiovisual, nacional i/o internacional, que s’hauran d’incloure dins els plans d’exteriorització.

Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui i fins el 27 de juliol de 2017.

Per qualsevol dubte, podeu escriure a subvencions@illenc.cat o telefonar al 971 17 89 96.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.