"Artistic Health Building", the II Forum of Good Practices of Art of the AAVIB

Marina Forteza

Per segon any consecutiu l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) organitza juntament amb el Consell de Menorca, l'Ajuntament de Maó i l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC) el II Fòrum de Bones Pràctiques Artístiques - Construcció de Salut Artística - que es durà a terme els dies 22 i 23 de setembre a Ca n'Oliver de Maó.

Aquesta formació pretén fer una pausa, observar, analitzar i aprendre amb exemples reals. La intenció és dotar als agents culturals d'eines adequades i necessàries per treballar d'una forma eficaç i eficient les accions de promoció exterior de la cultura. La metodologia emprada consisteix en un programa de dinàmiques dialògiques i participatives, amb casos i exemples per a debatre i interactuar. Construir un nou model actualitzat a les demandes i les condicions contemporànies. Intentant resoldre les dificultats administratives i que responguin a un ventall el més obert possible cap a les diferents manifestacions de la cultura.

 

La formació va adreçada a tècnics/ques, regidors/es, programadors/es i dinamitzadors/es culturals, així com artistes d’arreu de les Illes Balears. Persones que treballin en l’àmbit de la programació, producció, creació, dinamització i tècnica cultural i amb ambició d’ampliar la seva tasca i formació envers la cultura i les maneres de fer contemporànies. 

Per aquest II Fòrum s'han confirmat les següents ponències:

_ Beatriz Niño_ L’aplicació de les Bones Pràctiques en la relació de l’artista amb els diferents agents del mercat de l’art.
_ Jaume Reus_ Arts Santa Mònica: altres models de curadoria i noves formes de coneixement.
_ Pilar Bonet_ Capella de Sant Roc de Valls, un exemple de responsabilitat i de cultura contemporània fora dels grans centres de producció”
_ Jordi Antas_ Conductes i gestos entre espais institucionals i independents.
_ Miquel Àngel Maria _ El Consell Insular de Menorca, cap a les bones pràctiques en arts visuals.
_ Carmen Cañadas i Lucia Parra_ JoanArt Calvià: Una aposta multidisciplinària sota el conveni de les bones pràctiques artístiques.
_ Cèlia Prats_ Experiència Intrusa: Quan l’art sacseja els centres educatius.
_ Aina Bauzà_ Contagis: El conflicte com a bona pràctica en els processos educatius.

Formació gratuïta adreçada a persones que treballin en l’àmbit de la programació, producció, creació, dinamització i tècnica cultural i amb ambició d’ampliar la seva tasca i formació envers la cultura i les maneres de fer contemporànies.


Inscripcions aquí

Places limitades.


+ informació 

 

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.