The Balearic and the Canary Islands seek cooperations at the Mercado de las Artes Performativas del Atlántico Sur

Marina Forteza

L’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC) ha participat al Mercado de las Artes Performativas del Atlántico Sur (MAPAS), la primera fira professional de música i arts escèniques de Canàries.

MAPAS té com a objectiu potenciar les indústries culturals i creatives de l’Atlàntic Sud i convertir-se en un fòrum anual que es consolidi com a pont entre Europa i Amèrica en termes de teatre i música.

Des de les Balears, l'altra perifèria, l’Institut d’Estudis Baleàrics s’ha desplaçat fins a Tenerife per tal d’aprofitar aquest pont i compartir jornades professionals amb 215 programadors d’Espanya, Argentina, Brasil, Bolívia, Burkina Faso, Cabo Verde, Colòmbia, Congo, Costa Rica, Xile, Costa de Marfil, Equador, Estats Units, Egipte, Etiòpia, França, Guinea, Gabon, Kènia, Mèxic, Moçambic, Nigèria, Perú, Senegal, Sudan, Àfrica del Sud, Tanzània y Veneçuela. En aquestes trobades, s’ha compartit informació sobre artistes i esdeveniments de les Illes Balears i s’ha facilitat la relació entre els programadors internacionals i els agents i creadors illencs.

L’ILLENC ha mantingut reunions amb els responsables de la fira i de les institucions canàries per tal d’establir bases de futures col·laboracions i estrènyer els vincles amb les illes Canàries per compartir idees i projectes i debatre problemàtiques comunes. A la fira també hi ha assistit Maria Antònia Oliver en respresentació del festival EiMa.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.