Open call from the Illes Balears Film Commission to participate in "A Sunday in the Country"

Marina Forteza

La Illes Balears Film Commission i l'ILLENC han obert la convocatòria per a que quatre cineastes i/o productors de les Illes Balears participin al programa "A Sunday in the Country".

"A Sunday in the Country" és una activitat de networking organitzada per l'Acadèmia de Cinema Europeu (European Film Academy - EFA), que se celebrarà per primera vegada a Mallorca, entre el divendres 30 de juny i el dilluns 3 de juliol, coincidint amb l'Atlàntida Film Fest. El projecte reunirà entre 10 i 13 joves cineastes europeus amb membres de l'EFA i professionals de prestigi del panorama cinematogràfic actual, que assessoraran i compartiran experiències amb els participants durant l'estada.

La trobada és una gran oportunitat per debatre, aprendre, inspirar-se, intercanviar idees i fer nous contactes amb professionals de diferents països europeus, i compleix amb dos dels objectius de la Illes Balears Film Commission: facilitar la coproducció internacional i promocionar les Illes Balears com a espai per a rodatges.

El programa "A Sunday in the Country" s'ha celebrat anualment des de l'any 1995 a països com Alemanya, Polònia, Dinamarca, Àustria, Islàndia, Suècia, Croàcia i Malta, entre d'altres.

Requisits per participar:

  • Ser director, guionista o productor jove resident o nascut a Mallorca, Menorca, Eivissa o Formentera
  • Tenir un nivell d'anglès mitjà
  • Tenir ganes d'intercanviar projectes, idees i experiències amb joves talens europeus, així com participar als tallers dels experts
  • Es valorarà tenir un projecte, preferentment llargmetratge, en desenvolupament
  • L'EFA recomana que els participants hagin fet un màxim de dos curtmetratges i/o un llargmetratge

Per inscriure’s cal enviar un e-mail a info@illesbalearsfilm.com abans del 20 de maig amb les següents dades:

  • Nom complet i dades de contacte (e-mail i telèfon)
  • CV en anglès (màxim una pàgina) i breu carta de motivació (en anglès)
  • Enllaç per veure obra anterior i/o teasers de projectes audiovisuals
  • Una foto personal
  • Un dossier amb un projecte en desenvolupament, preferentment llargmetratge, que inclogui un pressupost i un pla de finançament

Aquesta informació serà traslladada a la comissió de seguiment de "A Sunday in the Country" de l'EFA, que farà la selecció final.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.