Jorge Guerricaechevarría, Christophe Leparc and Jani Thiltges will participate in “A Sunday in the country”

Marina Forteza

La Illes Balears Film Commission i l'ILLENC confirmen la presència dels professionals de prestigi del panorama audiovisual internacional que participaran al projecte "A Sunday in the Country", una trobada de joves directors i productors organitzada per l'European Film Academy (EFA), que tindrà lloc a Campos (Mallorca) del 30 de juny al 3 de juliol.

Els tres professionals que assessoraran i compartiran experiències amb els participants durant l’estada són:

Jorge Guerricaechevarría, guionista de moltes de les pel·lícules d’Àlex de la Iglesia i Daniel Monzón, i Premi Goya pel guió de “Celda 211”.

Christophe Leparc, director general de la Quinzaine des Réalisateurs de Cannes i director de CINEMED, Festival Internacional de Cinema Mediterrani de Montpellier

Jani Thiltges, fundador de Samsa Film i productor de més de 60 llargmetratges europeus

Fins aquest dissabte, 20 de maig, estarà oberta la convocatòria perquè 4 cineastes o productors de les Balears participin a “A Sunday in the Country”. Per inscriure-s'hi cal enviar un e-mail a info@illesbalearsfilm.com abans del 20 de maig amb la següent documentació en anglès: CV i carta de motivació, enllaç per veure obra anterior i/o teasers de projectes audiovisuals, una foto personal i un dossier amb un projecte en desenvolupament que inclogui un pressupost i pla de finançament.

La trobada és una gran oportunitat per debatre, aprendre, inspirar-se, intercanviar idees i fer nous contactes amb professionals de diferents països europeus, i compleix amb dos dels objectius de la Illes Balears Film Commission: facilitar la coproducció internacional i promocionar les Illes Balears com a espai per a rodatges.

"A Sunday in the Country" s'ha celebrat anualment des de l'any 1995 a països com Alemanya, Polònia, Dinamarca, Àustria, Islàndia, Suècia, Croàcia i Malta, entre d'altres.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.