Specialised critics invited by the ILLENC and the Institut Ramon Llull to "Formentera Fotogràfica"

Marina Forteza

Avui comença la 5ª edició de Formentera Fotogràfica (28 d’abril - 1 de maig), un festival dirigit pel fotògraf Francesc Fàbregas que durant quatre dies converteix la Pitiüsa menor en un punt de trobada per als amants del món de la fotografia. Conferències, tallers, projecció de documentals i activitats relacionades amb la imatge acolliran al públic amateur i professional, i a més compten amb la presència de fotògrafs de primer nivell internacional com Joan Fontcuberta o Gonzalo Azumendi, entre d’altres, que compartiran la seva experiència amb els assistents.   

L’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) i l’Institut Ramon Llull han fet feina conjuntament per convidar diversos crítics de fotografia a l’esdeveniment. Dos periodistes especialitzats, Jesús León i Manuel Morales, assistiran a Formentera Fotogràfica. Jesús León (Sevilla) és crític especialitzat en fotografia, coordinador i editor de xatakafoto.com, una de les plataformes digitals més potents de fotografia. Manuel Morales (Madrid) és crític de fotografia i periodista de cultura d’El País. L’objectiu d’aquesta invitació és familiaritzar aquests crítics amb la creació contemporània fotogràfica de Formentera, i que donin a conèixer l’illa com a espai de creació.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.