The Majorcan bands Escorpio, The Wheels, Zulu Zulu and Go Cactus, selected to play in the Monkey Week

Marina Forteza

L’esdeveniment musical Monkey Week ha seleccionat  a Escorpio, The Wheels, Zulu Zulu i Go Cactus, quatre grups mallorquins que faran dos concerts cada un, en el marc del circuit de Showcases.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC) ha gestionat les acreditacions professionals dels grups seleccionats per actuar a la Fira i l’oferta de subvencions per al desplaçament dels músics fins a Sevilla. L’Institut d’Estudis Baleàrics també disposarà d’un estand a la zona professional de l’esdeveniment anomenat Monkey Market, i es participarà al Monkey Brain (jornades professionals) amb trobades amb programadors internacionals.

Escorpio (2013) és un trio mallorquí format per Toni Cobretti (The Last Dandies), Rafa Corromput i Sofía de Dol. El seu estil post-punk dels vuitanta, obscur i amb lletres directes, fa d’Escorpio un dels grups de les nostres Illes amb més projecció dins el seu gènere musical.

The Wheels (2010) fan pop psicodèlic que tant té de clàssic dels seixanta com de la generació neopsicodèlica actual. Guille Borrás, Lluís Borràs, Iván Palacios, Erik Porta i Rick Sena formen el quintet, dels de més projecció internacional actualment.

Zulu Zulu (2017) és una banda mallorquina que conjuga ritmes africans amb melodies pop. Està formada per tres membres amb un llarg historial i que toquen en directe: Fi-Lyon, M.Zebra i Girafa. La seva extravagant posada en escena no deixa indiferent a ningú.

Go Cactus (2016) és un trio extremadament jove, que destaca per la seva energia i per la capacitat d’interpretació, amb melodies fresques i arranjament que sonen sixties partint del rock surfer.

El Monkey Week és una trobada per a professionals i dos dies de concerts a la ciutat de Sevilla, un fórum de debat, anàlisis i projecció per als grups musicals del demà. És per això, que des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports s’hi ha col·laborat i facilitat la participació de grups de les nostres illes al Festival.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.