Open call for TalentIB aplications for music and performing arts

Marina Forteza

A partir d’avui i fins el proper 1 de maig es poden presentar noves sol·licituds per formar part del catàleg d’artistes i d’espais del sector musical i teatral de les Illes Balears. Els espais inscrits al circuit consultaran aquest catàleg per confeccionar la seva programació cultural i el 8 de juny es publicarà el calendari definitiu d’actuacions per al segon semestre de 2017.

L’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) va crear el Circuit TalentIB amb l’objectiu que els creadors de les Balears siguin coneguts en terra pròpia, mitjançant el foment del moviment d’espectacles i artistes balears entre les illes. Funciona com a catàleg d’espectacles teatrals i musicals, esdeveniments literaris, exposicions i residències artístiques, per una banda, i d’equipaments, per l’altra. A través del TalentIB, espais i creadors es posen en contacte i l’ILLENC paga als artistes uns honoraris fixos que faciliten la contractació d’una illa a una altra.

Mentre que els circuits de literatura i arts visuals mantenen les inscripcions obertes durant tot l’any, el TalentIB de música i el d’arts escèniques obren dos terminis anuals per a presentar propostes.

Beneficiaris del circuit

• Artistes: Podran inscriure’s com a proposta artística totes les companyies teatrals, així com els grups i solistes residents a les Illes Balears, amb activitat professional en l’àmbit de la música o les arts escèniques.

• Espais: Equipaments, programadors i sales amb una programació estable de música o arts escèniques, interessats a programar grups d’altres illes diferents de la seva. No poden formar part del circuit les actuacions incloses dins el programa de festes patronals ni de festivals.

Més informació:

TalentIB arts escèniques

TalentIB música

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.